Proč je korejská kosmetika tak oblíbená?

Korejská kosmetika

Přemýšleli jste někdy, proč je korejská pleťová kosmetika tak vychvalovaná? V tomto článku se Vám to pokusíme objasnit.

Není žádným tajemstvím, že stále více spotřebitelů vyzkouší korejskou kosmetiku a mnoho z nich je pak uchváceno výsledky a kvalitou produktů.

Pokud jste se zajímali o korejskou kosmetiku, už jste určitě slyšeli o 10 krokové rutině, pláténkových maskách, maskách pod oči, BB krémech, náplastech na akné, úžasných sérech a produktech plných přírodních esencí  – to jsou produkty, které byly vytvořeny v Jižní Koreji a celý svět si je zamiloval.

Co znamená K Beauty?

K-Beauty je zastřešující pojem pro korejský styl péče o pleť, kosmetická ošetření, rutiny, životní styl a produkty pocházející z Jižní Koreje.

O korejských ženách je známo, že mají jemnou pokožku. Mnoho z nich však touží po dokonalé pokožce podobné porcelánu. Investují nemalý čas a peníze do kosmetiky a kosmetických produktů a starají se o svou pleť.

Krása je v Jižní Koreji seriózní byznys a korejští zákazníci jsou velmi dobře informováni o různých kosmetických ingrediencích a typech produktů. Stále hledají něco nového a lepšího.

Proto se kosmetické společnosti snaží držet krok s vývojem inovativních a pokročilých receptur, aby uspokojily vysoce náročné zákazníky a investují nemalé částky do výzkumu a vývoje. Korejská kosmetika je vždy o krok napřed před ostatními.  

Jemné složení pro všechny typy pleti

Další výhoda korejské péče o pleť je její složení, které je šetrné k pokožce, formulované z přírodních složek. Korejské značky se zaměřily na vývoj hypoalergenních produktů, které jsou bezpečné pro všechny typy pleti, včetně pleti náchylné k akné, mastné, suché a dokonce i extrémně citlivé pleti. A jejich anti-ageing produkty se leckdy dají přirovnat svou účinností k BOTOXU.

BOTALINUM SERUM 

BATALINUM CREAM

IPSE PREMIUM SERUM

Prevence nadevše

Korejci se zaměřují na prevenci a pečlivě se o svou pleť starají. Již od útlého věku se učí, jak je důležité pečovat o pleť . To zahrnuje typické techniky péče o obličej, jako je čištění, exfoliace, hydratace a ochrana před sluncem. Péče o pleť se stává jejich přirozeností a není ojedinělé, že již ve 20 letech používají oční krém, než aby čekali, až se objeví první vrásky. Ve své rutině péče o pleť používají produkty důsledně, místo aby je aplikovali jen jednou a očekávali okamžité výsledky.,

OČNÍ KRÉM PURITO

OČNÍ KRÉM IPSE PREMIUM 

OČNÍ KRÉM COXIRS

Jedinečné ingredience z přírody

Například sérum s včelím jedem, esence hlemýždího mucinu, toner ze zeleného čaje, ženšenový oční krém – ano, to všechno jsou stálice krásy, které pocházejí z Jižní Koreje.

Jihokorejské kosmetické společnosti spojují vlastnosti kosmetiky, léčiv, technologie a přírody.

Většina korejských kosmetických přípravků používá šetrnější receptury z přírody díky tradičnímu použití bylinných složek, které se dědí po několik generací. Ty se běžně používají jako léčivé byliny v orientální kultuře, ale v západním světě je těžké najít.

Mezi další typické ingredience patří centella asiatica, březová míza, propolis, kořen lékořice, rýžová voda, pelyněk a různé fermentované přísady.

Důležitým zjištěním je to, že nemusíte utrácet jmění, abyste dosáhli skvělé pleti. Vzhledem k tomu, že korejské produkty jsou vyvíjeny pomocí nejmodernějších technik a rostlinných látek šetrných k pokožce, je jejich poměr cena/výkon bezkonkurenční.

INGREDIENCE POPIS 

 Vysoká kvalita a účinnost

Korejská kosmetika má celosvětový vliv díky své účinnosti. Produkty jsou navrženy tak, aby zlepšily pleť zevnitř ven – hydratují, vyživují a opravují nedostatky pleti.

Udělejte si každý den čas na to, abyste své pokožce dopřáli trochu lásky se svými novými oblíbenými korejskými kosmetickými produkty. Uvidíte, že pravidelnou péčí o pleť docílíte výborných výsledků a budete spokojeni.

Už jste určitě slyšeli o korejské rutině - péče o pleť v 10 krocích a jste ohromeni. Je to proto, že pro mnoho lidí pravděpodobně není reálně možné provádět všechny tyto kroky každé ráno nebo večer. Dobrou zprávou je, že nemusíte provádět všechny kroky každý den. Například peeling stačí 2-3x týdně, to samé masky. Základ je dobře vyčištěná pleť, tonizovaná před nanesením séra a krému. Ale o tom si můžete více přečíst v našem dalším článku ZDE.