Recenze produktu Botalinum Sérum Meditime

Dnes pro Vás máme recenzi našeho TOP produktu

SÉRUM BOTALINUM od značky MEDITIME

 Recenzi pro nás napsala a produkt důkladně vyzkoušela 

@kosmeticketipy

Recenze:

Právě jsem spotřebovala další špičkový produkt. Díky spolupráci s www.koreanglamour.cz jsem dostala možnost vyzkoušet sérum Botalinum korejské značky MEDITIME.
Jedná se o sérum s efektem botoxu, které je samozřejmě neinvazivní, bez injekční aplikace.

V séru najdeme vysokou koncentraci kyseliny hyaluronové, která je hned na druhém místě INCI. Dále v něm najdeme botulinum polypeptid-1, takzvaný “přírodní botox” na bázi mořských řas, potom acetylhexapeptid-8, zesvětlující a anti age niacinamid, hydratační hydrolyzovaný kolagen, upokojující a anti age pupečník asijský, zklidňující a protizánětlivý heřmánek, zesvětlující lékořici, beta-glukan, extrakt z rozmarýnu, madecassoside pro stimulaci proteinu v pleti, jasmínový olej, lecitin a řadu rostlinných extraktů, jak bývá u korejské kosmetiky zvykem.

Sérum je vazká, čirá tekutina. Je balené ve skleněné lahvičce s přiloženým pístovým aplikátorem. Ten je velmi šikovný, protože hustší tekutina by šla klasickou pipetou hůře nabírat. Tímto aplikátorem lehce vytlačíme přesně požadované množství produktu.

Sérum vyniká vysokou účinností. Pleť je ihned po použití silně hydratovaná a vyhlazená. Používala jsem dvakrát denně a už po týdnu byl viditelný trvalý efekt aplikace. Sérum dokáže vyhladit a vyplnit i hlubší vrásky. Mně například vrásku u koutku úst, marionetu, ta je nyní méně znatelná. Pleť vykazuje plump efekt, je naducaná, šťavnatá, svěží a mladistvá.
Sérum není mastné a ani trochu nedráždí. Vstřebává se pomaleji, kvůli vazké textuře.

Toto sérum jednoznačně patří mezi top produkty roku 2022.

 

Tak co říkáte, zkusíte ho také?