5 nezbytných kroků vaší každodenní korejské rutiny.

Korejská péče o pleť je známá svou komplexností a důrazem na hydrataci, ochranu pleti a vytvoření zářivého vzhledu.

Následujících 10 kroků představuje základní korejskou rutinu péče o pleť:

1. Čištění olejem

Prvním krokem je odstranění make-upu a nečistot pomocí čistícího oleje. Olej se nanáší na suchou pleť a jemně se masíruje, aby se rozpustil make-up a nadbytečný olej.

YADAH - GREEN TEA PURE CLEANSING BALM - odličovací balzám 100 ml

2. Čištění pěnou nebo gelem

Po čištění olejem se používá čisticí pěna nebo gel na odstranění zbylých nečistot a zbytků oleje. Pěna se vmasíruje do pokožky a důkladně se opláchne vodou.

JUICE TO CLEANSE - LESS LESS FOAM CLEANSER - odličovací pěna 160 g

3. Tonizace

Tonizace pomáhá vyrovnat pH pokožky a připravit ji na další kroky péče. Tonikum nebo toner se nanáší na pleť pomocí vatového tamponu nebo se aplikuje přímo rukama a lehce se vtírá do pleti.

TERRAZEN - AQUA RECHARGE VOLUME ESSENCE HYDROBOOSTER TONIKUM - Pleťové tonikum 150 ml

4. Essence nebo sérum

Essenci nebo sérum jsou koncentrované produkty s vysokým obsahem účinných látek. Tyto produkty se aplikují na pleť a jemně se vtírají, aby se posílily hydratační a regenerační účinky.

IPSE PREMIUM - BOTONIX AGE DEFYING REPAIR AMPOULE - pleťové sérum proti vráskám 60 ml

5. Oční péče a hydratační krém nebo emulze

Speciální péče o oční okolí je důležitá pro zlepšení elasticity a vyhlazení jemných vrásek. Oční krém se nanáší na oblast kolem očí a jemně se vklepá, aby se zlepšila cirkulace a vyživila kůže.

TERRAZEN - AGE CONTROL VITAL ENERGY EYE CREAM - Oční krém 17 ml

Krém nebo emulze je posledním krokem hydratace a zajišťuje ochranu pleti. Krém se aplikuje na celou tvář a krk a jemně se vtírá, aby se zajistila hydratace a zadržení vlhkosti.

MEDI PEEL - POWER 8 AQUA CREAM - Extra hydratační pleťový krém 50 g

Korejská péče o pleť je individuální a můžete si přizpůsobit kroky rutiny podle potřeb vaší pokožky a časových možností. Klíčové je pravidelné a důsledné dodržování vaší každodenní rutiny, která vám pomůže dosáhnout zdravé, hydratované a zářivé pleti.